Familie Visdag 2 september 2018

Zondag, 26 augustus 2018

Voor leden en niet- leden, voor alle families uit Hoogkarspel en omstreken: De familievisdag! Sluit de zomervakantie af met een leuke activiteit voor uw familie en/of goede vrienden/buren en doe mee!

Nog even en dan is het weer tijd voor de Familie Visdag van HSV Klokkeweel!

Beste leden en vrienden van HSV Klokkeweel,

Ook dit jaar organiseert HSV Klokkeweel weer een gezellige familie visdag, op zondag 2 september.
Een middag waarop gezelligheid voorop staat en er gevist wordt in teams met familieleden/buren/vrienden, waarbij het belangrijkste is dat er plezier wordt beleefd aan het vissen. Door tegen andere teams te vissen wordt het ook spannend: want wie wint dit jaar de wisselbeker?

Hebben jullie een team in de familie die mee wil doen? Geef je dan snel op!
Kennen jullie andere families die dit misschien leuk vinden? Stuur dit bericht dan gerust door!

Hoe gaat dit in zijn werk? De belangrijkste punten op een rij:
- Er is plaats voor maximaal 12 teams, opgave vooraf is noodzakelijk voor deelname
- De deelnemers van een team zijn familie of goede vrienden/buren van elkaar, er komt minimaal 1 iemand uit Hoogkarspel, Lutjebroek of Westwoud
- Een team bestaat uit minimaal 2 deelnemers, waarvan er minimaal 1 14 jaar of jonger is
- Een team vist met maximaal 4 hengels, bij meer dan 4 deelnemers in een team wordt dus samen gedaan (om de beurt) met een hengel - dit vanwege de grootte van de stekken
- Een vispas is niet nodig, als je wel een vispas hebt neem die dan mee
- De deelnemers worden om 13 uur verwacht. Waar? Dat hoor je wanneer je je hebt aangemeld.
- Om uiterlijk 16 uur is de middag afgelopen
- Deelnemers nemen zelf mee:
o hengel met tuigje
o leefnet of grote emmer (1 per team)
o bakje voor maden
o bakje/emmertje voor lokvoer (1 per team of meerdere indien gewenst),
o vispas indien u die heeft (zo niet, dan vist u met een dagvergunning)

- Zelf aas of lokvoer meenemen mag, maar dat hoeft niet (wij zorgen dat er voldoende aanwezig is)
- Klokkeweel zorgt voor een hapje en een drankje na afloop
- Deelname kost 5 euro per team kan worden voldaan voor aanvang van de wedstrijd
- De visregels worden ter plekke uitgelegd – iedere vis telt in ieder geval voor 1 punt (soort of grote maakt niet uit), 1 hengel per persoon, max 4 vissende deelnemers per team (je mag best wisselen als je met meer dan 4 wilt vissen, als er maar niet meer dan 4 tegelijkertijd vissen.
- Na afloop is direct de prijsuitreiking onder genot van een drankje – de familie met het hoogste gemiddelde aantal vissen per persoon mag een jaar de wisselbeker houden. Er is voor iedereen prijs.

Mochten jullie mee willen doen, geef je dan op via de mail bij visclubhoogkarspel@quicknet.nl of via Whatsapp naar 06-38 234 333

Graag het aantal deelnemers doorgeven zodat wij weten hoeveel consumpties wij nodig hebben.

Wacht niet te lang met opgeven, want vol=vol!