Zondag 27 oktober Streetfishen in Amsterdam

Zaterdag, 26 oktober 2019

Op zondag 27 oktober gaat de groep Streetfishers van HSV Klokkeweel streetfishen in Amsterdam. Belangstellenden van andere verenigingen zijn ook van harte welkom om mee te gaan.

We verzamelen om 7 uur (NIEUWE TIJD!!!) op het Raadhuisplein in Hoogkarspel. Daar kijken we wie met elkaar mee rijden zodat we met zo min mogelijk auto's hoeven te rijden.
Lijkt het je leuk om mee te gaan, kom dan om 7 uur naar het plein.
Kun je nu niet maar wil je een andere keer wellicht mee? Stuur dan een mail naar visclubhoogkarspel@quicknet.nl met uw mobiele telefoonnummer en dan voegen we u toe aan de Whatsapp groep voor Streetfishen.
De datums waarop we gaan vissen zijn te vinden op onze website onder 'Agenda'.

Ervaring is niet vereist, we helpen u graag op weg. Wel een werphengel mee nemen en kunstaas.