Algemene bepalingen Streetfishing

ALGEMENE BEPALINGEN STREETFISHING

Bij streetfishing richten we ons op het vissen op roofvis. Witvis levert geen punten op.

De regels zijn als volgt:
•Jeugd is welkom, waar nodig met begeleider
•We vissen bij voorkeur in havens
•Verzamelen op het Raadhuisplein om 7 uur of 7.30 (ligt aan tijdstip zonsopgang), vertrek per auto (meerijden is mogelijk in overleg)
•Deelname is gratis voor vispashouders van Klokkeweel. Niet-vispashouders van Klokkeweel (al of niet met meevisvergunning) betalen 2 euro per wedstrijd als we met prijzen vissen (of zien af van een prijs)
•Vrije stekkeuze binnen het door de wedstrijdleider aangewezen traject.
•Gevangen vis waar mogelijk bewaren in een emmer. Grote vissen zelf meten, indien mogelijk fotograferen en/of aan andere deelnemer tonen.
•Vrije hengelkeuze
•Vrije aaskeuze, binnen wettelijke bepalingen
•Puntentelling: Baars < 12 cm telt niet. Baars van 12 cm en groter telt als 1 punt per centimeter, snoek 2 pnt per cm en snoekbaars 3 pnt per cm.

U vindt de datums van deze wedstrijden op de website in de agenda/kalender.