Grootslagcup Baars op zondag 22 september

Woensdag, 11 september 2019

Uitnodiging voor de jaarlijkse wedstrijd om de Grootslagcup Baars

Beste visvrienden,

Na het organiseren van de Grootslagcup witvis, organiseert HSV Klokkeweel dit jaar ook de Grootslagcup Baars, net als vorig jaar samen met Vrolijke Visser/Het Grootslag (VVHG).
Hierbij willen we de leden van VVHG, De Dobber, Puttersvreugd en Klokkeweel uitnodigen om deel te nemen aan deze wedstrijd.

De beste vereniging gaat naar huis met de wisselbeker.

Datum: zondag 22 september
Vertrek: 7.30 vanaf het Raadhuisplein in Hoogkarspel
We vissen tot ongeveer12 uur, daarna prijsuitreiking in Pampus bij de Vrolijke Visser/Het Grootslag.

Opgave uiterlijk maandag 16 september onder vermelding van het aantal deelnemers via visclubhoogkarspel@quicknet.nl .
Hengelkeuze vaste stok of torrepicker. Neem een grote emmer (bij voorkeur met binnenemmer) mee.
Aas: maden of wormen.

We hopen dat alle verenigingen een aantal vissers weet af te vaardigen.

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van HSV Klokkeweel