Verslag Baars Snert wedstrijd 26 oktober

Woensdag, 30 oktober 2019

Op zaterdag 26 oktober vond de jaarlijkse baars-snert wedstrijd van HSV Klokkeweel plaats.

Op deze mooie zaterdag (droog, niet al te koud) werd gevist in Hoogkarspel. De top baarsvissers uit voornamelijk Noord-Holland kwam naar Hoogkarspel.

Klokkeweel moest zorgen voor een mooi parcours , en ik kan u zeggen die hadden we.
De eerste stek was in de Binckhorst, daarna in de Roerdomp, en via de Wulp en de Blauwe Reiger terug naar de Binckhorst.
40 senioren en 24 jeugd leden deden mee. Voor ons een record aantal deelnemers.
Om zoveel vissers te kunnen plaatsen hebben we 5 x 66 stekken uitgezet, op iedere stek werd 20 minuten gevist.
Morris Konijn - jeugdlid bij Klokkeweel - wist bij de jeugd de 1e plaats te pakken.
Bij de Senioren was het Gerit de Wind die de eerste plaats binnen hengelde.
Bij terugkomst in de 1e aanleg kreeg iedereen een kop snert en daarbij natuurlijk roggebrood met spek. Ook hadden wij weer een prachtige prijzen tafel welke werd gesponsord door de onderstaande sponsoren.
Martin Postma had het er druk van om allerlei prijzen te regelen en hij kreeg vele complimenten. Top gedaan Martin!

Sponsors Baars-Snert 2019:
Hengelsport winkel Nipro uit Sintmaarten