Baars Snert wedstrijd 23 oktober 2021 geannuleerd

Maandag, 6 september 2021

De jaarlijkse baars snert wedstrijd van HSV Klokkeweel wordt ook dit jaar geannuleerd.

Beste leden en deelnemers van andere verenigingen,

Het bestuur acht het niet haalbaar om deze wedstrijd te organiseren met in acht neming van de 1,5 meter maatregel en met het gezellige samenzijn na afloop met een kom snert waar onze wedstrijd om bekend staat.

We hebben alternatieven besproken en zijn van mening dat een wedstrijd zonder de gezelligheid met prijzentafel en snert in de kroeg, niet aan onze normen voldoet.

Daarom hebben we besloten de baars snert wedstrijd van 23 oktober te laten vervallen.
We hopen volgend jaar weer als vanouds de wedstrijd te kunnen organiseren.

Het bestuur.